Ugrás a fő tartalomra

Utolsó nap

Gyerekkoruk óta ismerték egymást, a mai nap mégis más volt. Tele izgalommal, tele szép emlékekkel.
A reggel napsugara aranyozta napját, érezte ez a nap csak szép lehet. A reggeli tükörtojás volt. Tökéletesre sikerült. Lassan ette, s közben az elmúlt évekre gondolt. Szülei jöttek és köszöntötték. A nap lassan, de szépen telt.
Reggel a szobában nem látott senki, csak egy fehér maci ült az ággyal szembe. Tudta ma minden megváltozik. Nem akart felkelni. Talán ha örökre itt lustálkodna sosem jönne el az este. De szülei keltették.Tükörtojást hoztak, s egy pohár teát.
A dél is eljött, de nem és nem látta. Már kezdett félni, hogy valami történt mikor szülei megnyugtatták. Hamarosan látni fogja. De nagyon hiányzott neki, hogy nem tudja elmondani mi bántja. Hiányzott egy szó tőle ami megnyugtatná.
Ebéd előtt talán találkozunk gondolta… De az ebéd csak eljött, de őt nem látta. Az étel nem tudta megenni, de senki nem hibáztatta. Szülei ott voltak mellette, de ez nem nagyon hozott enyhülést. Neki a ő kellet, a biztonság, a menedék, hogy aki ezen a napon meg tudja nyugtatni.
Eljött a pillanat itt áll, mint egy pingvin. Biztosan nevetne, hogy így gondolja. Nem találkoztak, már szinte haragszik rá. Itt áll egymagában és senki nincs mellette. Hová lettek az emberek, és a barátok. A félelem elhatalmasodott rajta…
Minden úgy alakult ahogy kellet, még sem látta. Most is minden olyan tökéletes, bár ne félne ennyire. Most hogy legjobban kellene neki, nincs ott. Nem mer apja szemébe nézni. Fél hogy meglátná mennyire fél most. De a lépést meg kell tenni, majd akkor…
S ekkor meglátták egymást, az emlékek feltódultak… Az első csók, az első vita, az első nyaralás, az első lakás és a kicsi ultrahang képe. A nászinduló pedig elindult!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy hét története!

Mindekitől bocsi, aki olvassa. Az az igazság, hogy dolgozom! Az AUDI -ban. Így kicsit megcsappant az időm. Ettől föggetlenül továbbra is probálok fejleszteni ezt-azt. Bár lassaban megy, hiszen mikor hazaére fáradt vagyok! Magánéletemben nem történt semmi, hamarosan 2 és fél évesek leszünk Tinával! Itthon sem változott semmi! Talán annyi a hír, hogy lehet lesz egy fekete cicóm! :) Egy kicsit más: Eddig sem titkoltam, hogy fidesz -es vagyok. De most ki is mondom! Idéznék egy vezető beosztású pszichológustól: "Gyurcsány beteg, elmebeteg, s erőssen személyiség zavaros!" (Nem szó szerinti idézet!) Ezek után inkább nem is szólok! Lásd: beszéd hibás okatásügy miniszter, brutális rendőrök, megalomániás miniszterelnök! De legyen jó is benne: ILYEN IS CSAK NEKÜNK VAN! Jó éjt! Ha jön az ÁVH, remélem egy uccsó bejezésem még lesz! :D

Megint költözés!

Most, hogy az Extra.hu bezárja kapuit, költözöm. 2008 óta volt ott a bolgom, miután Wordpress re váltottam. Szerettem, mert a magyar ingyenes szólgáltatók közt a legjobb volt. Két napig keresgéltem, mire rátaláltam a 000webhost.com -ra. Az ajánlások jók, egy próbát megér, így most az új címem: http://tmtlw.webuda.com/ (Hamarosan ott megtalálható lesz blogom legrégebbi verziója! :) )