Ugrás a fő tartalomra

Iwiw tesztek!

Kitöltöttem az összes IWIW-es tesztet, ami érdekelt. Ime:

Mi a baj velem?
(Érdekes...)

Szörnyen átlagos vagy
Nem lehet mindenki feltaláló, és tehetséges. Van, aki átlagosnak születik. Ha ezzel megbékélsz, mindenki jobban jár. Férfiként azért ne olvass Nők Lapját, mert az ciki, nem men
ő.


Hova kellet volna születned?
(Hmmm... Lehet utána kéne olvasnom, és megtalálnám a vallásom...)

Tibet
Benned egy kis Buddha lakik. Jusson eszedbe mielőtt kiköltözöl: hogyha igazi szerzetes vagy, nem kell templomba menned azért, hogy imádkozz. Ha mégis felveszed a hétmérföldes csizmát, sose fogsz visszajönni, ezért mindent csomagolj el, amire szükséged lehet az életben.


Milyen szakmát kellett volna választanod?
(Ehhh! Ez most komoly? :D )

Celeb
Már kiskorodban arra vágytál, hogy mindenki tudja ki vagy és, hogy szeressenek. Nem értesz semmihez igazán, de iszonyat szórakoztató vagy. Celebként megállnád a helyed. Asztalos még bőven akad az országban, hagyd el a satut, és jelentkezz egy valóságshow-ba.


Melyik könyvet írhattad volna, ha tudnál fogalmazni?
(Már tudom mit kell még elolvasnom :D )

Hamsun, Éhség
Komoly ember vagy, sokat vitatkoznak miattad. Édesanyádat ezúton is üdvözöljük, és üzenjük neki, ha máskor kiolvassa a kedvenc hetilapját, inkább hajítsa a szemetesbe, nem kell másnak is tönkretennie az életet.


Könnyen barátkozol?
(Ez igaz, nincs ellenvetésem! :S )

Lassan barátkozó
Egy tömegben megtalálod a barátokat, de kissé félve. Néha meggondolod magad. Míg megbarátkozol valakivel, addigra néha késő.


Milyen szerető vagy?
(Ez nagyon nagy LOL! Kár h monogám vagyok, és emiatt nem leszek szerető sem. Amit nem szeretetnél h veled tegyenek, te se tedd másokkal!!!)

Álomszerető
Minden elhanyagolt asszony rád vágyik. Nem vagy túl sok, túl kevés, pont elegendő mértékben vagy jelen a másik életében. Figyelmes, odaadó, de független férfiként az ujjad köré csavarod, így hosszútávon horgonyoznak le melletted a nők. Hozzád nem kell óvszert vinni, gondoskodsz róla, ahogy arról is, hogy mindig pozitív élményekkel gazdagítsd a másikat.


Hatékonyan kommunikálsz?
(Igaz ez? Tina tudom, hogy szerinted nem! :D )

Kommunikáció-tanár
Mondd csak, te nem tanítasz véletlenül? Csak mert úgy tűnik, erre születtél. Szeretettel és őszintén fejezed ki magad, és fontos számodra, hogy mások tökéletesen értsenek, mint ahogy te is törekszel arra, hogy megérts, jól érts másokat. Egy igazi pedagógus lakozik benned, de legalábbis egy zseniális közös képviselő vagy ügyvéd. Fontos, hogy ne veszítsd el az éreklődésedet, és a hitet abban, hogy amit csinálsz, az példaértékű, tehát az emberek tanulnak tőled, vállalnod kell a felelősséget!


Melyik hollywoodi celeb lehetne a csajod?
(Hehe, Tina ez van! XD )

Sandra Bullock
Igen, akár a szomszéd lány is illene hozzád, így Sandra Bullock is. Mivel úgy tűnik, nem az elérhetetlenre gerjedsz, megelőlegezzük, van esély arra, hogy egyszer boldog leszel.

Megjegyzések

  1. Szétnyomkodtam ezt a webkettes iwiw csodát de sehol nem találtam ezt a tesztet. Hol a faszba van???

    Írtam már, hogy celebnek születtél de nem hittél nekem. :-D

    VálaszTörlés
  2. Alkalmazások Kvízgyár! Ott keresd!
    HI!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megint költözés!

Most, hogy az Extra.hu bezárja kapuit, költözöm. 2008 óta volt ott a bolgom, miután Wordpress re váltottam. Szerettem, mert a magyar ingyenes szólgáltatók közt a legjobb volt. Két napig keresgéltem, mire rátaláltam a 000webhost.com -ra. Az ajánlások jók, egy próbát megér, így most az új címem: http://tmtlw.webuda.com/ (Hamarosan ott megtalálható lesz blogom legrégebbi verziója! :) )

Bunkó horoszkóp, hogy meglegyen!

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18. Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja ró lad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat. Halak : Feb. 19. - Márc. 20. Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy sz*rcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal. Kos: Márc. 21. - Ápr. 19. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy k*csög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi f*sz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval… Bika : Ápr. 20. - Máj. 20. Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulld