Ugrás a fő tartalomra

Győri est

Az egész úgy kezdődött, hogy ittam egy sört! :D Igazából nem, de akkor is. :P Na szóval, öcsém kitalálta, hogy nézzünk el PASO koncertre. Hárman indultunk, de végül 9-en lettünk, de ne szaladjunk ennyire előre.

Kora este neki vágtunk a végtelen útnak Győrbe. Egy busz mi a semmiből, talán elvisz valahova. Mikor leszálltunk átmentünk a "Kecskés-úton", ami már látott szebb emlékeket is. Most kábé egy gyorsforgalmi sztráda lett... Nem baj meg találtuk a ház előtti kisdiófát, meg persze a kocsit amit nem sikerült beriasztanom. Itt csatlakozott hozzánk Dan. Neki is vágtunk a városnak. Közben ki-ki elsírta bánatát. Végül elértünk Kullisza-ba, és akkor még nem is tudtuk, hogy ez istenesen gyorsan sikerült. Közben csatlakozott hozzánk Men (nem, nem super). Na, itt ittuk az első sört. Igazából nagyjából eddig volt igazán jó az este, pedig nagy punnyadás volt. Majdnem két órával később jött a másik 6 társunk. Innen volt érdekes az este, de nagyon.

Egy ideig minden tök jól működött, majd beütött a... Hmm, féltékenység. Ez az egy érzés így vagy úgy, ezután végig kísérte az esténket. Kezdődött azzal, hogy Karen és Princess egymásra talált. Nevezzük nevén smároltak egy jót. o.O Itt megjegyezném, hogy Princess tizenhét éves, és még lesznek érdekes részek. Mr.King Karen barátja erre elviharzott. Én is csak néztem. HA most magadba nézel, s nem mondod az, hogy újra szeretném látni akkor menj el dokihoz. Bár, itt eltitkoltam egy apró tényt... Princess Mr.King unokahúga, ha jól értettem mindent, persze ez nem biztos. Jöttek mentek az emberek. Volt aki épp elakarta dobni az életét, volt aki azt sem tudta hogy akar-e szexelni. Egy igazi színház volt az egész. Lassan mindenki lenyugodott, Mr.King kilépett az egészből, mi meg elindultunk Bridge-be. Komolyan mondom, életembe nem haladtam ennyire lassan, és az út felére nem emlékszem.

Lényeg, hogy megérkeztünk. Minek azt nem tudom. Komolyan mondom, egy PASO koncert után 2-3 órával már senki nem volt ott. Mindegy is, csináltunk mi bulit... Magunknak. Mr.King idejét érezte, hogy visszatérjen, és kiossza kedvesét és rokonát. Ez érdekes volt. Sértődött itt mindenki mindenkire. Egyszer ez rohant el, másszor az. Ja, mielőtt Mr.King befutott Princess úgy rámászott egy srácra, hogy azt hittem ott lenyomnak egy menetet. Jehh! Ők hárman elvitatkoztak, mi néztük, és vártunk. Aztán meguntuk, ideje volt menni Laposba. Neki is veselkedünk, ami tartott egy órán át... Az út nagyjából 5-700 méter. -_-

A probléma csupán az volt, hogy az ellenkező irányba indultunk. Mért is? Mert egy 17 éves kis hercegnő ott sírt a padon. Idővel lenyugodtak a kedélyek és elindultunk. Énekeltünk, elvoltunk. Erre mi van, egy francos hungarista belénk köt, mert két részeg nem értett egyet. Vasa drukker, és egy ének amiben eme csapatot épp szidják. Jött keménykedni. Nyolcunk ellen. Aztán a csajok lenyugtatták. Kiderült, hogy Princess szembe szomszédja az illető. Aki persze megakarja dönteni, mert mért ne, úgyis egy olyan csaj. Végül folyattuk utunkat. És oda is értünk, valahogy két tagunk elveszett közben. Nem baj, bulizzunk, volt is elegen. Ekkor még.

Én elvoltam, nem tudok táncolni, de fotózni szeretek. Tettem is a dolgom. Princess rá is mászott Danra. Hol élvezte, hol már nagyon elege volt a kis csajból. Elszórakoztunk az időt, és négykor azt vettem észre, hogy kiürült a tánctér. Nem tudom hova lettek az emberek és mikor, de nem volt senki ott. Az az igazság, hogy itt már kicsit homályosak az emlékeim. A következő, hogy eljövünk laposból. Egy valamit címszó alatt betérünk a legközelebbi gyrososhoz. Leadjuk a rendelést, és várunk. Jó sokat. Közben, mert mért ne alapon Princess megint besértődött. Elviharzott a hajnalba, mi megvártuk a kaját. Miután megkaptuk, utána mentünk. Fogalmam nincs gondolt, hogy a Kálóczy téren ült le, de lehet ha nem megyünk akkor már megerőszakolták volna. Az egy olyan hely. Addigra mi már meguntuk a hisztijét, és ott is hagytuk. Ekkor jött a hungarista barátunk, hogy mit képzelünk, hogy ott hagyjuk. Felült a csaj hisztijének simán. Ekkor derült ki, hogy 24 éves. Ez volt az a pillanat, hogy inkább leugrottam volna a hídról, mintsem ezt hallgassam. Kis szóváltás, majd Princess velünk tartott. Öcsémmel belementünk, hogy megvárjuk vele az első buszát. Erre végül nem került sor, mert elérte ami akart. Dannal "aludhatott". Ezt a rész jótékony homály fedi, az utolsó kép, hogy ott hagyjuk őket a kapualjban ölelkezve. Egyik oldalról egy fura tini szerelem, a másikról a búfelejtő szex ígérte. Igazán inkább szánom a csajt, maga építette fel ezt az életet magának.

EdE-vel végül elmentünk vidékibe, nem is kellet sokat várnunk jött is a busz. Előtte volt egy érdekes pillant. Egy jó barátunk húga került kisebb bajba, két részeg csávó miatt, ahonnan végül öcsém mentette ki. A srácokon látszott ők a falu bikái, és bárkit megkapnak, max. lesz egy kis erőszak is. Bicskanyitogató volt. Pedig a csaj nem is csinált semmit, csak épp aranyos arca van! :) Rég láttam őt, akkor fele ekkora sem volt, egy kicsit le is fagytam milyen csép lett. És itt volt az este vége!
Mi lesz itt még?

[exif id="4407"]


 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megint költözés!

Most, hogy az Extra.hu bezárja kapuit, költözöm. 2008 óta volt ott a bolgom, miután Wordpress re váltottam. Szerettem, mert a magyar ingyenes szólgáltatók közt a legjobb volt. Két napig keresgéltem, mire rátaláltam a 000webhost.com -ra. Az ajánlások jók, egy próbát megér, így most az új címem: http://tmtlw.webuda.com/ (Hamarosan ott megtalálható lesz blogom legrégebbi verziója! :) )

Bunkó horoszkóp, hogy meglegyen!

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18. Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja ró lad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat. Halak : Feb. 19. - Márc. 20. Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy sz*rcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal. Kos: Márc. 21. - Ápr. 19. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy k*csög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi f*sz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval… Bika : Ápr. 20. - Máj. 20. Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulld