Ugrás a fő tartalomra

Történet ötletek

Ami eszembe jut az jön ide. Van ami kidolgozottabb, s van ami nem annyira jó.
Lopni nem ér! :D

Világérintő
Egy párról szólna, akik ha megérintik egymást, akkor a fiú elképzelt világát látjak. Ami lehet horrorisztikus, és a végletekig romantikus. Amit kigondol azt látják is, de csak akkor ha hozzá érnek egymáshoz. A maga módján dráma lenne, hiszen a végén a való világtól teljesen elszakadnak. Szakítás helyett, inkább öngyilkosok lesznek.

Steampunk-fantasy (Múlt ködén át)
Egyenlőre cím nélküli. Talán a leganbíciózusabb tervem. Leginkább, olyan kell elképzelni mint egy TV sorozatot. Sok szereplős (maga a csapat öt-hat fő). Egy fiktív jövőben játszódik (steampunk jövőben). Ahol rájönnek az időutazásra. Ennek a jövönek a múltjában éltek varázslók, de a mágia kiveszett a világból. Utánna fordultak a technika irányába. Most ezt akarják megszerezni a jók, meg persze a rosszak is. Valahogy így képzelem én el a fantasy és a seampunk találkozásat. Mindenesetre látványban csodálatos lenne! :)

Pandora
Legkidolgozottab ötletem, jelenleg is ezen dolgozom. Egy törtészről szól, aki vérfarkas lesz. Ez elött is, s utánna is ősi tárgyakat keres, közben feltárúl a világa, tele mitológia lényekkel. Hosszabb sorozatnak tervezem.

Elmetánc
Egyedi ötletem, iszerint egy hatalmas fantáziájú paraniás srácnak, hirtelen megelevenedik minden amit gondol. Legyen az sárkány, vagy egy játék szörnye. Egyetlen novella/regény, terveim szerint.

Egy emberöltő
Szösszenet gyüjtemény, 65 + 1, egyenként egy oldalas rövid mesékkel. Amik egy férfi életét meséli el húszonöt éves korától haláláig. Egyetlen példányt tervezek belőle. Aztán, majd meglátjuk mi lesz.

Mortisa
Egy elhagyatott villa, és az ő nyugtalan özvegy kísértete. Reinkarnálódott szerelem, és a kerítés befejeződik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megint költözés!

Most, hogy az Extra.hu bezárja kapuit, költözöm. 2008 óta volt ott a bolgom, miután Wordpress re váltottam. Szerettem, mert a magyar ingyenes szólgáltatók közt a legjobb volt. Két napig keresgéltem, mire rátaláltam a 000webhost.com -ra. Az ajánlások jók, egy próbát megér, így most az új címem: http://tmtlw.webuda.com/ (Hamarosan ott megtalálható lesz blogom legrégebbi verziója! :) )

Bunkó horoszkóp, hogy meglegyen!

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18. Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja ró lad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat. Halak : Feb. 19. - Márc. 20. Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy sz*rcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal. Kos: Márc. 21. - Ápr. 19. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy k*csög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi f*sz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval… Bika : Ápr. 20. - Máj. 20. Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulld