Ugrás a fő tartalomra

A országgyülési biztosnál!

Kicsit összefoglalom hogy is történt. Az első telefon hívástól, a hazaérkezésig.
Mikor kiderült nem mehetek a szociális ápoló - gondozó képzésre, elegünk lett, kifogytunk az ötletekből. Nem maradt más, mint egy olyen emberhez fordunk aki tud tenni valamit. Felhívtuk hát az állampolgári jogok országgyülési biztosát. Meglepetésünkre nagyon hamar kaptunk időpontot (2-3 hét). Szeptember 2-án útra keltünk. Aútópályán fel... Pest szívébe. A közlekedés számomra félelmetes, a házak nagyon szépek. Kis kavarodás után megletük a hivatalt. Egy kicsit vártunk, majd Anyu és én bementunk. Egy kedves asszony fogadott minket. Kb. egy órát voltunk bennt, és elmeséltünk mindent. A kezdetektől, egészen a munkaügyiközpont nem tájékoztatásáig. (Ez utóbbin nagyon meg lepődött az ügyintéző.) Eközben egy hullát találtak a szembeni nyulvános WC-ben. (Kicsit sajnálom, hogy nem tdhatom meg, hogy természetesen, vagy erőszakosan halt-e meg...) Késöbb megkaptam az én példányomat (ez látható allant), és haza indultunk. Amit kicsit sajnálok, hogy nem tudni meddig fog tartani, mert nekik nincs határidejük, de ha több mint két hónap(!), akkor kapok egy iratszámot és egyjelszót amivel beléphetek az oldalukra. Ott láthatom hol tart a ügyem. Utánna ebédeltünk a Budaörsi Tesco-ban. Bevásároltunk, és Tinával kaméleonokat néztünk. Vissza haza az autópályán. Ennyi volt eddig.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megint költözés!

Most, hogy az Extra.hu bezárja kapuit, költözöm. 2008 óta volt ott a bolgom, miután Wordpress re váltottam. Szerettem, mert a magyar ingyenes szólgáltatók közt a legjobb volt. Két napig keresgéltem, mire rátaláltam a 000webhost.com -ra. Az ajánlások jók, egy próbát megér, így most az új címem: http://tmtlw.webuda.com/ (Hamarosan ott megtalálható lesz blogom legrégebbi verziója! :) )

Bunkó horoszkóp, hogy meglegyen!

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18. Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja ró lad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat. Halak : Feb. 19. - Márc. 20. Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy sz*rcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal. Kos: Márc. 21. - Ápr. 19. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy k*csög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi f*sz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval… Bika : Ápr. 20. - Máj. 20. Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulld