Ugrás a fő tartalomra

Depresszíven!

Már fél órája valami hangulatomhoz illő számot keresek. Végülis egy magyar és egy angol lett a választott! Kezdek nagyon a kiakdás szélére érni. Bevallom, nincs kedvem a síró görcshöz. Az elmúlt 14-15 hónap rohadt kemény volt, az elötte lévőket még ennyhítette, hogy volt melletem valaki. Bár most a róla szóló emlékeimet s készülök mélyre temetni!

Egy érzelem

Egy titkolt érzemem,
Ez mérgezett meg,
Életem már szétesett,
Várom a végzetet.

Kis fények elvesztek,
Útam végére érkezett,
S csak ülök csendben,
Várom valaki itt legyen.

Sötét lelekem kietlen,
Figyelem a neszeket,
Senki nincs már velem,
Félek örökre idevesztem.

(2010.VI.11.)

Megjegyzések

  1. Üdw Depresz(szív)! :-)

    A depresszió kizárólag a passzivitásba társul bele.

    Ha legegyszerűbb oldása a fizikai munka szabadban. Igen kellemetlen tevékenység de hatásos. :-D

    Biztos van emléked amikor jól elfáradtál és az eldögés egy ágyon jólesett. A fizikai munka az erőfeszítéssel oldja a felgyülemlett feszültséget, az elengedés pedig a pihenésnél végleg elengedi azt.
    Ilyenkor jó maga az állapot, hogy ott fekszel, jólesik és kész. Nem kell hozzá más.
    Namármost vagy jól érzed magad vagy rosszul. Ha jól esik amit csinálsz akkor más nem zavar. Ha át tudod adni magad a tevékenységnek, át tudod élni amit csinálsz, TE is csinálod és nem csak a tested.

    A napi tevékenység gyakorlása fizikai erőt ad ami lelki erőt is mert ugye a kettő ugyan az és oda-vissza működik.

    Nem kell sok időbefektetés egy óra alatt is rendesen ki lehet fáradni csak intenzitás kérdése.

    Jól alkalmazva biztos megoldás a depresszióra a kérdés, hogy ki mit akar valójában. :-)
    Persze vannak más lehetőségek is csak lassabb vagy gyengébb eredménnyel.

    Szép napot mindenkinek.
    (Selamat Ja!)

    VálaszTörlés
  2. Én inkább kiheverem, és hagyom had folyon az élet! :)

    Meg maúgyis általánosságban optimista vagyok!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megint költözés!

Most, hogy az Extra.hu bezárja kapuit, költözöm. 2008 óta volt ott a bolgom, miután Wordpress re váltottam. Szerettem, mert a magyar ingyenes szólgáltatók közt a legjobb volt. Két napig keresgéltem, mire rátaláltam a 000webhost.com -ra. Az ajánlások jók, egy próbát megér, így most az új címem: http://tmtlw.webuda.com/ (Hamarosan ott megtalálható lesz blogom legrégebbi verziója! :) )

Bunkó horoszkóp, hogy meglegyen!

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18. Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja ró lad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat. Halak : Feb. 19. - Márc. 20. Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy sz*rcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal. Kos: Márc. 21. - Ápr. 19. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy k*csög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi f*sz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval… Bika : Ápr. 20. - Máj. 20. Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulld