Ugrás a fő tartalomra

Sinri

Szép derüs reggel volt. Az ablakban a rózsa épp kibújt a napfényre. A város ébredezett. Én a kávémat ittam. Sinri a szobában aludt. Oda sétáltam az ajtóhoz, s néztem. Oldalán feküdt, ében fekete haja, a párnán olyan volt, mintha egy kis tintát cseppentetünk volna oda. Arca hó fehér, teste a takaró allat is tökéletes. Oda mentem, a kávém illatásra mint mindig, most is megébredt. Hunyorogva nézett rám. Oda nyújtottam neki a bögrét. Kétkézzel fogta meg, de felülni még lusta volt. Fogta, minta az lenne az óra ami ébreszti. Szeme sakrából rámnézet, játékosan elmoslyodott. Értettem mit akar. Elvettem a bögrét, ő kicsit feljebb csúszot. Mellé feküdtem, és úgy itattam. Nem szólaltunk meg. Csak élveztük a koffeint melegét. Gyorsan elfogyott, így más játék után nézett kedvesem. Mellkasomra feküdt, és hallgata szívverésemet. Kis idő múlva a hasamon kezde dobolni az ütemet. Elnevettem magam, átöleltem s egy csókot adtam neki. Már látszott rajta, hogy felébred. Szemében játékosság volt. Ráült a hasamra, és a ticseimmel játszott. Végig simítottam haját, le egészen a derekáig. Megfogtam topja szélét, és felfelé húztam, de Sinri nem engedte, hogy levegyem. Karját az oldalához szoritotta. Nem adtam fel, ilyen könnyen. Felülről támadtam. Nyakát csókoltam, haladtam kis lépésekben lefelé. Ujjam a top pántjába akasztottam, s lehúztam a vállán. Haja rejtekében folytattam, a csókokat. A mellén játszottam kicsit. Gyengéd harapással késztettem a bimbóját, hogy kemény legyen. Közben a másik kezzemmel, már a másik pántal babráltam. Mikor úgyéreztem, a áttérhetek a másik oldalra, kezemmel fojtattam amit elkezdtem. Sinri szenvedélyesen sóhajtozott. Nyelvem táncolt a bimbón, s kicsúsztatam kezeit a topból. Haja hosszan omlott le a hasáig, s takarta el mellét. Haladin kezdem tovább mikor megszólat a telefon. Sinri rám nézett, de az övé volt fontos. Egy utólsót csókoltam mellére, s vissza segítettem felsőjébe. Szomorúan figyeltem, ahogy telefonnal a kezében, elsiet a fürdőszoba rejtekébe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megint költözés!

Most, hogy az Extra.hu bezárja kapuit, költözöm. 2008 óta volt ott a bolgom, miután Wordpress re váltottam. Szerettem, mert a magyar ingyenes szólgáltatók közt a legjobb volt. Két napig keresgéltem, mire rátaláltam a 000webhost.com -ra. Az ajánlások jók, egy próbát megér, így most az új címem: http://tmtlw.webuda.com/ (Hamarosan ott megtalálható lesz blogom legrégebbi verziója! :) )

Bunkó horoszkóp, hogy meglegyen!

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18. Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja ró lad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat. Halak : Feb. 19. - Márc. 20. Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy sz*rcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal. Kos: Márc. 21. - Ápr. 19. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy k*csög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi f*sz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval… Bika : Ápr. 20. - Máj. 20. Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulld